el basar de les espècies

Col·laborant amb el 60è joc literari

Una volta més hem preparat una parada al Basar per als jocs literatis del bloc Tens un racó dalt del món. I este 60è joc literari està dedicat a l’obra Benissanet, d’un dels grans escriptors de les Terres de l’Ebre: Artur Bladé i
Desumvila
.

Tot seguit podreu llegir un fragment incomplet d’esta obra i haureu d’encertar les paraules que manquen entre tres opcions. Podeu trobar les instruccions del joc a cal Tibau. Si hi participeu tindreu opcions a obtenir els premis del mes: un Diccionari de la Llengua Catalana i convertir-vos en personatges del proper llibre del Tibau.

2) Els … són els petits rampells de follia d’aquesta terra tan assenyada. I això encara la fa més amable.
a) gripaus
b) llangostos
c) xiquets

De passada, per si no ho sabíeu, vos apunto que Cossetània està embarcada en l’empresa d’editar l’Obra Completa del Bladé, una iniciativa molt valenta i necessària per a la nostra cultura. I, a més a més, és una edició molt bona! Què voleu més?

La cançó, del grup rasquerà-perellonenc Xeic!

.

5 thoughts on “Col·laborant amb el 60è joc literari

  1. gamoia

    I és clar! Que no és així com s’ha de fer? Ai, a veure si no em deixareu concursar per haver comprat el llibre ^-^ Que és una edició preciosa, per cert 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.