el basar de les espècies

Mireia Galindo a Tortosa

L’associació de Blocaires Ebrencs hem organitzat per dissabte, 21 de juny, la presentació al nostre territori del llibre Em dic Mireia (i el meu cony es diu Carlitos), la novel·la que han publicat Mir Roy i Manel Riu a partir de les entrades del seu conegut bloc Mireia , un dels més seguits de la catosfera des que va aparèixer a la xarxa, l’abril del 2006. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, a partir de les dotze del migdia, i a part de conèixer els dos escriptors que maquinaven les històries de Mireia Galindo, també comptarem amb la presència dels grups Pepet i Marieta i Miquel d’Alcanar, que interpretarà una cançó del seu primer disc, Acati. La presentació anirà a càrrec de Carme Pla, presidenta de Blocaires Ebrencs.

En la passada edició de l’Ebrebloc, la segona trobada de Blocaires Ebrencs, ja vam tenir l’oportunitat de conèixer personalment Manel Riu i Mir Roy, però ara és diferent perquè ens porten sota el braç la seua primera novel·la, i és un llibre 100% blocaire. Tots dos són de Benavarri, a la Franja, i són un matrimoni de professors d’Educació Secundària. Per això, al seu bloc, a més de sexe també parlaven d’ensenyament i de la situació política del país. Però el més interessant de tot plegat és com Riu i Roy van aprofitar el bloc com una innovadora eina literària, que els va ajudar a vertebrar l’estructurada de la història de Mireia Galindo, amb les diferents línies argumentals, la veu narrativa, els personatges secundaris, els seues viatges, les tendències polítiques i els clixés literaris.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.