el basar de les espècies

En favor de la Protectora d’animals de Tarragona

Benvolguts;

Ja sabeu que habitualment en este bloc només trobeu crides pocasoltes i frikis. Però avui la cosa és seriosa. L’Ajuntament de Tarragona preveu traure a concurs públic les instal·lacions de la Protectora. Fins aquí tot podria parèixer normal, fins i tot positiu, ja que això vol dir que invertiran els diners que cal posar per al seu funcionament. Però la realitat acostuma a ser una altra: quan es trau a concurs públic un servei que ha estat funcionant gràcies als voluntaris (com és el cas) «inexplicablement» la nova concessió recau sempre en una entitat privada amb ànim de lucre. Així, doncs, del que podeu estar segurs és que una entitat amb ànim de lucre difícilment veurà viable el manteniment d’alguns animals, sobretot els més malalts i els més vells. I ja vos podeu imaginar com poden acabar, malgrat la Llei d’animals (que cap institució pública aplica amb rigorositat).

Així que vos apunto el text de la seua web i vos animo a recollir signatures i enviar-les!

Campanya de recollida de signatures
La Societat Protectora d’Animals i Plantes de Tarragona, entitat sense ànim de lucre, gestiona el centre municipal de Tarragona des de l’any 2003. Des de llavors la Protectora ha donat una nova llar a més de 2.000 animals i n’ha salvat molts centenars d’una mort segura.
L’Ajuntament de Tarragona preveu treure a concurs públic les instal·lacions que utilitza actualment la Protectora, obrint la porta a les empreses privades de recollida d’animals. Una empresa amb ànim de lucre no podrà mai desenvolupar una gestió proteccionista ja que la seva prioritat és obtenir benefici del seu negoci.
Us demanem una vegada més la vostra ajuda mostrant el vostre suport a la protectora, podeu descarregar el full per a la recollida de signatures aquí. Un cop ple ens el podeu portar a les nostres instal·lacions o bé enviar-lo per correu. Moltes gràcies!!

.

One thought on “En favor de la Protectora d’animals de Tarragona

  1. Pingback: En favor de la Protectora d’animals de Tarragona | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.