el basar de les espècies

Curt Redó, 1a Mostra de Curtmetratges i Documentals

L’Associació Cultural Soldevila de Campredó fa vint anys, i per la febril activitat que tenen pareix que siga el primer dia! Un dels actes que han organitzat en el marc de la celebració d’estos vint anyets és una mostra de curtmetratges i documentals els propers dies 11 i 12 de juliol. L’Emigdi i l’Oriol, dos dels organitzadors (els altres són Olívia Curto, Robert Tajada, Josep Esquerré i Damià Grau), ens expliquen de què va la mostra:

S’hi projectaran curts amb denominació campredonenca, elaborats per Josep Gutiérrez, Roman Aixendri i Germán Machí. Serà un plaer, també, poder presentar per primera vegada en públic el documental Lligams, experiència d’integració cultural, que jo mateix he realitzat. A més també es projectaran treballs de Santi Valldepérez, de Joan Guijarro, Ramon Balegué i Sergi Grau, tots ells autors de les nostres terres.

Un parell d’apunts: el nom és «Curt Redó» (el «Rodó» ha estat una errada «tipogràfica»), i, per als organitzadors: què tal si munteu una web o bloc a on exposar el material i parlar dels curts?

Mentrestant, vos deixo amb el resum de Lligams:

.

4 thoughts on “Curt Redó, 1a Mostra de Curtmetratges i Documentals

  1. Jacme

    a que sí!? 😀 crec que és bo que es visualitzen les coses ben fetes en el tema de la integració, per donar esperança a la societat, que el futur no és tant negre com pareix!

  2. emigdi

    gràcies pel post, esperem que tot surti molt bé ja que ens fa moltíssima il·lusió. Tant de bo ens poguem considerar com els pioners en l’organització de la mostra de curts a les TE. He llegit que a la Selva del Camp ja van per la quinzena edició. qui sap si a Campredó ho podrem aconseguir!

  3. Jacme

    passet a passet es pot arribar a còrrer una Marató! de moment heu fet una de les ocses més difícils, començar. Ara només vos falta l’altra part: continuar l’any que ve, i l’altre, i l’altre… i moltes felicitats per la iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.