el basar de les espècies

Basar operatiu

Estos últims dies hem tingut alguns problemes amb l’administració del bloc. Aparentment ja estan tots solucionats, però si trobeu que hi ha alguna cosa que no funciona com cal, no dubteu en avisar-me!

I de passada, aprofito per recomanar-vos el darrer cd de El Reno Renardo, que us podeu descarregar gratuïtament. És una barreja de cançons pròpies amb altres de conegudes (però amb lletra de la casa). Altament recomanable. Tot seguit podeu escoltar el bonus track anomenat El punky perroflauta que tocaba la canción del Equipo A. Si escolteu atentament podeu deduir com acaba la història…

.

2 thoughts on “Basar operatiu

  1. Nightwing80

    Ben tornat, Jacme!
    Estan sonats aquests del Reno Renardo. “El bogavante” té molts números per a ser la cançó de l’estiu! 😀
    Això sí, “Camino a Moria” és el seu millor hit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.