el basar de les espècies

Col·laboració amb el 69è joc literari

El bloc Tens un racó dalt del món organitza, com cada setmana, un joc literari. Esta, però, és sensiblement diferent als de les darreres setmanes, ja que el JM Tibau hi ha integrat el concurs de relats breus de ciència-ficció. Els participants al 69è joc literari han de redactar un relat com els que es demanen al concurs, i els participants en este joc, automàticament, també participaran del nostre concurs.

Per part d’Hespèria, la col·laboració amb el joc consisteix a afegir un parell de llibres al lot que és el premi mensual. Es tracta d’un parell d’exemplars dels Premis UPC de ciència-ficció, el del 2004 i el del 2008, que han estat cedits pel Consell Social de la UPC.

Tot seguit us apuntem el text del joc:

Avui toca el típic joc literari mensual de tipus literari. No us vull fer treballar gaire, i el repte d’avui consistirà en arribar a la mínima expressió.

Amb el joc d’avui vull donar el meu suport i col·laboració a la iniciativa del blog Hespéria de crear un concurs de micrcocontes de ciència ficció amb un màxim de 140 caràcters (espais inclosos), però complicant-ho una mica més per tal que tingui relació amb el premi d’aquest mes. Per a participar al 69è joc literari us demano que m’envieu un text de les mateixes característiques i temàtica, però amb una dificultat afegida: el tex haurà d’incloure tres paraules (noms, verbs o adjectius) que es trobin en algun títol de Manuel de Pedrolo (haureu de dir quins).
Aquest cop teniu l’avantatge que a més de participar als meus jocs, també participareu automàticament al concurs de l’Hespèria.
Com sempre espero les vostres proposes a jesusimaite@gmail.com.
El termini per a participar a qualsevol dels jocs del mes d’agost serà el 2 de setembre.
Aquí podeu consultar el funcionament general dels jocs literaris.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.