el basar de les espècies

Dia del bloc 2008

Com pareix que comença a ser una tradició al Basar, tot just el dia després del Dia del bloc (que, per cert, pareix que està penjada la pàgina) ens posem a celebrar-ho!

Vos apunto cinc blocs, com resa el mantra blocaire, i espero que algun sia del vostre gust:

La llumenera: bloc fet des de Nova York, amb nom d’una revista homònima, que ens fa cinc cèntims de què li passa pel cap al seu autor, des l’altra banda de l’Atlàntic.

Bloguejat: este està fet des de la Pèrfida Albió. El seu autor és un dels benvolguts culpables del llibre Mugrons de Titani (i té banda sonora i tot!).

Los futuros del libro: interessantíssim bloc en què hi podreu trobar una sèrie de pensaments i opinions sobre el futur del llibre. Amb alguns dels seus futurs, com ha de ser, no hi estem d’acord… però no per això deixa de ser un bloc dels de «capçalera»!

Lo Païs de’n Jacme: no, no sóc jo, és un Jacme de debó, occità, i si voleu vore què es cou a la Terra d’Oc val la pena entrar-hi!

Organización Contra la Comic Sans: ja sabíeu que existia, però per als despistats la torno a repetir (i és que sempre cal recordar les coses que NO s’han de fer).

I tal com vam fer al 2006 i al 2007, acabem el post amb una imatge del bloc de la Nasa. Enguany toca eclipsi des de la Gran Muralla!

.

2 thoughts on “Dia del bloc 2008

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.