el basar de les espècies

Arranca la nova temporada de Lletres ebrenques

Ara fa uns uns minutets que ha arrancat la nova temporada de «Lletres ebrenques», el programa d’Antena Caro que dirigeix l’infatigable, i cada volta més mediàtic, Emigdi Subirats. Podeu seguir el programa a en directe des de la seua web, i si no hi sou a temps també podeu escoltar-lo en diferit (a partir d’esta tarda a la mateixa web).

El programa d’avui estarà dedicat a la ciutat d’Amposta (la dels atictes que comencem avui les jornades!). S’hi comptarà amb la presència dels escriptors Rafel Duran i Maria Josep Margalef, que ens parlaran de l’ambient literari de la vila montsianenca. A més enguany s’hi han incorporat dos seccions noves: El conte (un conjunt de narracions de la jove Irene López de 10 anys) i els nostres Podcasts d’Asteroides.

Des d’aquí vull agrair a l’Emigdi haver pensat en els nostres podcasts per al seu programa. És tot un honor i m’alegro que l’acompanyen en el seu caminar per les ones hertzianes (ben físiques elles, creuant l’atmòsfera) ja que l’opinió de l’Emigdi, per estes coses de la literatura, és una opinió a tindre en compte des de sempre per mi.

Vés tu qui ho hauria dit quan vaig començar-los a fer!

[audio:http://e1.video.blip.tv/0990000939759/Jacme-EmigdiSubiratsEnTerraRoja820.mp3].

5 thoughts on “Arranca la nova temporada de Lletres ebrenques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.