el basar de les espècies

El dia de Gerard Vergés

El proper divendres 26 serà un dia d’aquells assenyalats per a la literatura ebrenca. I és que s’organitza un homenatge literari a Gerard Vergés, un dels homenots ebrencs més important. I estic molt content perquè el mestre Tibau m’ha convidat a participar a la festa junt amb personatges de pes (ja sabeu, escriptors i artistes, gent de la faràndula…). Si voleu vindre no cal que vos ho penseu, hi esteu convidats: a les 22 h al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Hi haurà entrega de premis, lectura de poemes i representació de l’espectacle Cançons de la mandràgora.

Però és que, a més a més, el programa Lletres ebrenques de divendres tindrà com a convidat el mateix Gerard Vergés! un programa d’aquells per descarregar i guardar per sempre, de ben segur!

Els especiaires consumats ja heu pogut tastar part de la seua obra, i els que no ara ho podeu fer entrant aquí, aquí o aquí. Però al Basar també volem afegir-nos a la celebració, així que hem pujat a la xarxa la versió en anglès de L’ombra rogenca de la lloba que va traduir l’Emigdi i vam repartir en paper el dia del 1r aniversari de la Biblioteca de Roquetes. Vos ho podeu baixar en pdf d’aquí, o fullejar-lo tot seguit. Que aprofite!

.

4 thoughts on “El dia de Gerard Vergés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow