el basar de les espècies

El dia de Gerard Vergés

El proper divendres 26 serà un dia d’aquells assenyalats per a la literatura ebrenca. I és que s’organitza un homenatge literari a Gerard Vergés, un dels homenots ebrencs més important. I estic molt content perquè el mestre Tibau m’ha convidat a participar a la festa junt amb personatges de pes (ja sabeu, escriptors i artistes, gent de la faràndula…). Si voleu vindre no cal que vos ho penseu, hi esteu convidats: a les 22 h al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Hi haurà entrega de premis, lectura de poemes i representació de l’espectacle Cançons de la mandràgora.

Però és que, a més a més, el programa Lletres ebrenques de divendres tindrà com a convidat el mateix Gerard Vergés! un programa d’aquells per descarregar i guardar per sempre, de ben segur!

Els especiaires consumats ja heu pogut tastar part de la seua obra, i els que no ara ho podeu fer entrant aquí, aquí o aquí. Però al Basar també volem afegir-nos a la celebració, així que hem pujat a la xarxa la versió en anglès de L’ombra rogenca de la lloba que va traduir l’Emigdi i vam repartir en paper el dia del 1r aniversari de la Biblioteca de Roquetes. Vos ho podeu baixar en pdf d’aquí, o fullejar-lo tot seguit. Que aprofite!

.

4 thoughts on “El dia de Gerard Vergés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.