el basar de les espècies

Posa un poema de Vergés al teu bloc

Aprofitant l’homenatge de demà a Gerard Vergés, l’Emigdi ens proposa que posem un fragment de la seua obra als nostres blocs.

Per als despistats, podeu saber qui és visitant la seua pàgina al portal Beaba o llegint esta entrevista. Però crec que vos serà molt més útil aconseguir els seus poemes (per copiar i enganxar), així que m’he permés fer una mica de cerca cibernètica i exposar-la per títols de llibres per facilitar-vos la vida. Els textos (i n’hi ha un bon grapat: 31!) són de la Biblioteca Virtual Cervantes (en canvi, a la Vives, re de re… quin país!). Ara ja no teniu cap excusa per no sumar-vos-hi!

L’ombra rogenca de la lloba i The reddish shadow of a female wolf

Long Play per a una ànima trista

Lliri entre cards

La insostenible lleugeresa del vers

El meu poema: el podcast de L’ombra: [audio:http://blip.tv/file/get/Jacme-GerardVergsLombraRogencaDeLaLloba519.mp3]

Blocs participants: Bé i avant, La garrofa de Mont-roig, Terra del Delta, Lo rogle de Josep M, Meo quidem animo, Poemes i lletres, Bloc de Pere Muñoz, Més content que un gínjol, Un que passava, El cau del plany i del dolor, Un lloc per nosaltres, La panxa del bou, Emigdi Subirats, Ventet del sud, Rondalles a la vora del foc, Lo barber, La Marfanta, Articles i reflexions, Lo sifo, Joan Pinyol, De res, massa, bauen_blog, carácteres ocultos, Nessie School, Sobre llibres, El bloc de la Jaka, L’hort de la bajoqueta, Alego, El bloc de Carme, Roquet, Prendre la paraula, Àngel Canet Català, Remote viewers, La maleta sarda, De Roquetes vinc… a Tortosa baixo, Saragatona, Solc de roelles, Bruixa de sol, Rebaixes, El gra de la palla, Bloc de Josep M. Saez, Anoharra, Calaix Desastre!, El gra de la palla, A la brasa i al caliu, Divagando, Nuriade’s world.

9 thoughts on “Posa un poema de Vergés al teu bloc

  1. Pingback: el basar de les espècies » Blog Archive » Gerard Vergés · «Venedor ambulant de catifes»

  2. Pingback: Gerard Vergés · «Venedor ambulant de catifes» – el basar de les espècies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.