el basar de les espècies

Relats breus de ciència-ficció

Finalment s’ha publicat la resolució del concurs de relats breus de ciència-ficció d’Hespèria. Han calgut molts de correus per arribar a una decisió, i des d’aquí vull felicitar al guanyador, el JM Tibau, i a la finalista, l’Aina. Vos ben asseguro que la decisió no ha estat gens fàcil, ja que la quantitat i qualitat de les obres presentades ens han complicat la vida. Així és que, per tal de premiar a tots els participants, ens hem empescat un pdf amb tots els relats presentats. Podeu descarregar-vos el llibre aquí i, si voleu, podeu posar la finestra amb el llibre al vostre bloc copiant i enganxant este codi.

.

3 thoughts on “Relats breus de ciència-ficció

  1. aina

    jacme, moltíssimes gràcies per tot! la veritat és que m’heu alegrat el dia perquè no m’ho esperava pas :)) un plaer està en aquest palmarès i compartir-lo amb en tibau. i un gran detall aquest llibre virtual que us heu empescat! ànims per la pròxima edició!

  2. Jacme

    @p-cfacsbc2v: i tant! vés tu qui ho diria, però tot és qüestió de posar-s’hi! 😀

    @aina: el llibre és el mínim que podíem fer per retornar-vos l’esforç de participar-hi! a vore com surt la propera… 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.