el basar de les espècies

Invitació a la presentació d’«Hespèria: Relats curts de ciència-ficció»

Si us dic que els d’Hespèria estan com un llum de ganxo no us estaré dient res de nou, segur. I l’última que se’ls ha passat pel cap és fer un llibre en paper dels textos participants al Concurs de relats curts de ciència-ficció. Imagineu-vos que, fins i tot, s’han atrevit a muntar una presentació, amb tots els ets i uts, a la xarxa. Què, no us ho creieu? Doncs aquí teniu la invitació, i per comprovar-ho només cal que dimarts vinent, de número tretze (quin número!), a les vuit de la tarda, us passeu pel seu bloc. Us ho perdreu?

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow