el basar de les espècies

Invitació a la presentació d’«Hespèria: Relats curts de ciència-ficció»

Si us dic que els d’Hespèria estan com un llum de ganxo no us estaré dient res de nou, segur. I l’última que se’ls ha passat pel cap és fer un llibre en paper dels textos participants al Concurs de relats curts de ciència-ficció. Imagineu-vos que, fins i tot, s’han atrevit a muntar una presentació, amb tots els ets i uts, a la xarxa. Què, no us ho creieu? Doncs aquí teniu la invitació, i per comprovar-ho només cal que dimarts vinent, de número tretze (quin número!), a les vuit de la tarda, us passeu pel seu bloc. Us ho perdreu?

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.