el basar de les espècies

La ràdio del Basar

En la nostra sempiterna recerca de coneixements informàtics, i a rel d’una idea espontànea, hem muntat una ràdio pròpia a la xarxa, la ràdio del Basar. No, no és un canal temàtic de televendes, és un canal en què ara mateix hi podeu escoltar diferents podcasts (d’asteroides i del cistell) i peces de música (de les esferes).

Amb tot, com que és un projecte casolà, té algunes limitacions (per no dir moltes). La ràdio emet des del meu ordinador, pel que quan el tanco no sentireu res de res. I la qualitat del so, i el nombre d’oïents, són limitats, ja que s’utilitza el meu ample de banda. Per la banda bona, és que tot està muntat amb eines que es troben fàcilment (i gratuïtament) a la xarxa, amb el winamp i alguna coseta més ho podeu tindre tot muntadet.

Si esteu encuriosits en saber com m’ho he manegat, aquí trobareu un bon manual per fer-ho. I si us decidiu tirar endavant alguna cosa per l’estil, i teniu dubtes, ja sabeu que només heu de preguntar-ho (tant d’assaig-error d’alguna cosa ha de servir!).

De moment l’invent el faré servir a estones, i quan em pose música mentre estic a casa podreu sentir el meu fil musical (i si algun dia he d’explicar-vos alguna cosa en directe, sempre puc emetre la senyal del meu micròfon). Ara només em queda un dubte per resoldre: radio killed the podcast stars?

.

5 thoughts on “La ràdio del Basar

  1. Gustau Moreno

    Eeeeeepp!
    Xeic, que encara no havia vist el disseny nou. T’ha quedat molt bé!! Trobo que has sortit guanyant i tot, no? A més, cal dir que hem coincidint força en el temps, ja que vaig estar canviant el bloc entre dilluns i dimarts… Això vol dir que jo havia notat una alteració al costat fosc de la Força, que em va portar a canviar també el disseny. Enhorabona també per la ràdio, és una iniciativa interessant!

  2. Jacme

    gràcies a tots! però ja sabeu que només emeto quan tinc l’ordinador obert, eh? no em busqueu a hores normals! 😀

    @gustau: home, l’alteració en la Força a mi em va fer petar el servidor… això no s’hi val!!!! deu ser que la meua dedicació al Costat Fosc té els seus aspectes negatius…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.