el basar de les espècies

Presentació del llibre “ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008”

Ahir va haure la presentació del llibre ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008. I com que alguna cosa hi tinc a veure, i ja comencem a calentar motors per al Big Culo Day (que vol dir que ens posem les piles per parlar de còmics, malpensats) el podcast d’asteroide d’avui en serà la presentació, duta a terme per un cavaller fosc que tots coneixem, amb música de Neon Lights.

 

 

Avui és un dia molt especial per als qui formem part d’aquest projecte de difusió del còmic en català. Fa un any que vam encetar el bloc i, per celebrar aquest aniversari, a més d’estrenar el domini .cat, hem decidit treure el llibre que avui us presentem, per escrit i en podcast:ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008, com ja us vam anunciar fa uns dies.
El llibre ha estat curosament editat per Edicions Per Tutatis i inclou part dels continguts que han aparegut al bloc durant aquest primer any de vida. Dividit en tres parts, a ComiCat 2008hi trobareu totes les crítiques de còmic publicades al bloc i una selecció dels articles més interessants, entre ells aportacions d’Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia del còmic en català amb tots els títols editats el 2008.

Text de la contracoberta:

ComiCat és un bloc sobre còmic en català realitzat per un conjunt d’amants d’aquest mitjà d’expressió. Volem compartir i difondre la nostra afició i potenciar especialment els còmics en català, tant de producció pròpia com en forma de traduccions, així com donar ressò a l’activitat que en aquest àmbit es desenvolupa a les terres de parla catalana.
Amb motiu del nostre primer any d’existència, hem volgut fer un recull d’allò més representatiu de la nostra activitat. El resultat és el llibre que ara teniu a les mans, que inclou totes les crítiques de còmic publicades al bloc i una selecció dels articles que ens han semblat més interessants. Entre ells n’hi ha que són textos cedits amablement per Antonio Martín i Jaume Capdevila (KAP). A més, també s’inclou una guia amb els còmics publicats en llengua catalana al llarg de 2008.

.

2 thoughts on “Presentació del llibre “ComiCat: crítica, articles i guia del còmic en català 2008”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.