el basar de les espècies

L’Ebrebloc 2009 en podcast

A l’Ebrebloc de l’any passat el Jesús Ferré va realitzar uns vídeos d’algunes parts de les jornades, i un de final en què la gent saludava a la càmara. Enguany, aprofitant que tinc un catxarret que grava àudio, i que el Jesús feia de professor al Taller (i per tant, no tenia gaire temps per molta més cosa), m’he posat a fer de reporter i he anat preguntant als assistents què pensaven de l’Ebrebloc 2009.

Tot i que m’hauria agradat enganxar algú altre més, heu de pensar que només ho vaig poder fer el segon dia (el divendres anava massa de bòlit). Així que, mal me pese, el Manel i la Mir no hi surten (tot i que vaig xarrar amb ells un ratet, ni me’n vaig enrecordar de l’enginy que tenia a la butxaca). I entre pitos i facebooks, el David tampoc. Ni tampoc alguns blocaires caleros que vaig veure, com l’Andreu o el Joan Pere (mai no hi havia vingut ningú més de la Cala, a l’Ebrebloc). Ni tants d’altres més…

Així que, de moment, deixarem de banda les meues valoracions, i donarem veu als blocaires que es van atansar a Roquetes el dissabte 7 de febrer. Les víctimes del meu tercer grau són: Carme Pla, Daniel Gil, Gustau Moreno, Emigdi Subirats, JM Tibau, Àngel-Ismael, Toni Gallardo, Tere Giné, Cinta Bonet, Marc Jornet, Joan M. Garcia, Antonio i Bernadette, Jesús Ferré, i Accídia.

PD: si en teniu ganes, també em podeu enviar les vostre pròpies valoracions en format mp3, i en faria un podcast… però abans de fer-ho, aviseu en este post!

PD”: he detectat que hi mancava l’àudio de la Tere (tants d’arxius algun m’havia de deixar!), ara ja està afegit..

14 thoughts on “L’Ebrebloc 2009 en podcast

 1. Accídia

  Gràcies per l’entrevista. Realment m’ho vaig passar molt bé. I moltes gràcies a tots els que ho feu possible cada any.

  P.S. No calia un comentari a un post del bloch per avisar-me del podcast ! XD XD
  Que tinc twitter i correu i coses d’aquestes. XD

 2. Josep

  Hola crack…endevant , tu i tots els organtizadors feu possible que la flama blocaire estigui mes encesa que mai !!
  La Plana Ràdio us deu molt

  Josep Roig

 3. Nightwing80

  Felicitats per una nova edició de l’Ebrebloc i per la feinada que has fet en aquest súper-podcast! 😀 Enguany l’he pogut seguir via twitter. A veure quan hi puc anar en cos i ànima!

 4. Jacme Post author

  moltes gràcies a tots! i ningú em pregunta pels sorollets que se senten abans de les entrevistes??? ai, quina poca oïda que teniu…. mira que no entendre en llenguatge R2D2 els noms dels entrevistats…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.