el basar de les espècies

Qui ha pagat els cartells de l’Ebrebloc 2008, o de quan els polítics em donen esperances

Alguns de vosaltres ja heu llegit el post d’ahir. Doncs bé, la història ja està solucionada. Gràcies a les gestions d’un polític del territori, que s’ha posat en contacte amb la Genoveva, el tema ja està aclarit. Este matí mateix la Genoveva s’ha posat en contacte amb mi personalment i m’han abonat la quantitat de la factura. Tema resolt feliçment.

En qualsevol cas, voldria aprofitar el post per deixar clar que encara queden esperances, i que no tots els polítics els hem de posar en el mateix sac. Si vau llegir detingudament el post d’ahir ja vau poder veure que parlava «d’alguns», no pas de «tots». I les gestions que s’han dut a terme avui ho ratifiquen, també per la banda de la Genoveva que ha complit amb la paraula donada a Blocaires Ebrencs.

El que també m’ha quedat clar, a nivell personal, és que a més a més tot este tema s’ha pogut solucionar ràpidament gràcies a tots vosaltres, a la blocosfera. Els vostres comentaris, els vostres posts i piulades, el vostre oferiment per crear un compte solidari, m’han emocionat de debó; però sobretot crec que han servit per evidenciar el fet i per provocar una solució al problema de manera ràpida i justa. Moltes gràcies a tots!

.

3 thoughts on “Qui ha pagat els cartells de l’Ebrebloc 2008, o de quan els polítics em donen esperances

  1. defé

    No t’enganyis, al món de la política no hi ha res (ni ningú) per bona fe.
    Tot es publicitat, bona o dolenta. La dolenta els fa mal per a les seves aspiracions personals i busquen remei.

    Ara sembla que una volta ja aclarit el tema i amb els diners a la butxaca, l’enrabiada inicial ja és història..

    Però no ho dubtis, no t’han pagat per que sí… Si no haguessis tingut aquesta iniciativa, continuaries igual que fa 2 dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.