el basar de les espècies

BUC: Universitat. Cultura. Llibres (3)

Arriba la caloreta d’estiu, i amb ella un nou número de BUC: Universitat Cultura Llibres, la revista de la Xarxa Vives, que podeu consultar en versió web , descarregar en pdf o acostar-vos a la vostra llibreria per fer-vos amb un exemplar en paper. L’entrevista d’este número la trobareu amb veu femenina: Adela Cortina, filòsofa i valenciana, ens parla d’ètica i d’universitats. A més a més hi podreu trobar un interessant diàleg entre tres personalitats del món universitari que tracten les maneres com es governen les universitats. I, ara que estem en l’Any Darwin, l’Eudald Carbonell ens explica els aspectes més importants de la teoria de l’evolució del naturalista del Beagle, una de les poques que es mantenen en ferm al cap de 150 anys.

I tot això ben amanit amb les diferents novetats de les editorials universitàries dels Països Catalans, i l’anunci d’un Concurs Fotogràfic Digital dedicat als efectes del canvi climàtic al nostre arc mediterrani. Què voleu més?

.

2 thoughts on “BUC: Universitat. Cultura. Llibres (3)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.