el basar de les espècies

Territoris Creatius

Ets creador? Vius al Camp de Tarragona? Doncs que sàpigues que avui mateix s’ha donat a conèixer la web Territoris Creatius, un lloc a on pots donar a conèixer la teua obra visual, musical, escènica o literària. Es tracta d’una magnífica iniciativa de la Delegació a Tarragona del Departament de Cultura, en col·laboració amb la URV, en la qual l’Adam Manyé hi ha tingut moltíssim a veure, i que la Rosa Comes ha coordinat amb la Maria Vidal.

Ja podeu entrar, buscar i remenar per les pàgines de la seixantena d’autors que hi són presents: podeu veure la seua biografia, les seues obres i contactar amb ells. Crec que és una eina excepcional de visualització de la tasca creativa que encara el futur amb valentia, ja que està pensada per projectar els creadors no només a nivell del nostre territori, sia el Camp de Tarragona o els Països Catalans, sinó que arriba als monitors de qualsevol punt del món. I a més a més pensada per als creadors ja que són ells els qui han d’utilitzar l’eina, actualitzar-la, crear xarxa social, i fins i tot poden comunicar-se amb els seus espectadors o amb els programadors culturals.

Tant de bo altres administracions públiques tinguessen tan bones idees com esta!.

3 thoughts on “Territoris Creatius

 1. Daniel Gil

  Ei, Jaume! Molt bona iniciativa, si senyor. Segur que serveix de lloc de trobada dels artistes del Camp, i com a plataforma de difusió de tota la seua obra. A veure si es fa extensible a altres àmbits geogràfics, no?

 2. Jacme Post author

  la veritat és que al Cap de Tarragona són uns privilegiats, ja que hi ha un equip de Cultura magnífic! pensa que la delegació de Cultura de les Terres de l’Ebre hi és des de sempre, gairebé (moooolt abans de la creació de la Delegació de la Generalitat) i mai han engegat cap projecte d¡una volada similar. Com sempre, tot depén de les persones que hi ha al capdavant de l’Administració!

 3. Rosa

  Jaume, tu no ho dius, però en aquest projecte el teu assessorament ha estat molt important. En aquestes coses, ets un crac!
  Moltes gràcies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.