el basar de les espècies

Presentació del llibre «De súbdites a ciutadanes. Dones a Tarragona, 1939-1982»

El proper dijous 18 de juny els amants de la història de Tarragona teniu una cita a la que no podeu faltar. A a les 19 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona (plaça de la Font, 1 · Tarragona) es realitzarà la presentació del llibre De súbdites a ciutadanes. Dones a Tarragona, 1939-1982 de Montserrat Duch Plana i Meritxell Ferré Baldrich, editat pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la Sra. Maria Jesús Bono i Lahoz, directora general de la Memòria Democràtica del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i de la Sra. Marta Selva i Masoliver, presidenta de l’Institut Català de les Dones.


.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.