el basar de les espècies

Presentació del llibre «De súbdites a ciutadanes. Dones a Tarragona, 1939-1982»

El proper dijous 18 de juny els amants de la història de Tarragona teniu una cita a la que no podeu faltar. A a les 19 h, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona (plaça de la Font, 1 · Tarragona) es realitzarà la presentació del llibre De súbdites a ciutadanes. Dones a Tarragona, 1939-1982 de Montserrat Duch Plana i Meritxell Ferré Baldrich, editat pel Cercle d’Estudis Històrics i Socials Guillem Oliver.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la Sra. Maria Jesús Bono i Lahoz, directora general de la Memòria Democràtica del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i de la Sra. Marta Selva i Masoliver, presidenta de l’Institut Català de les Dones.


.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow