el basar de les espècies

Relats curts de terror

Des d’ahir ja podeu llegir el llibre de Relats curts de terror que ha editat Hespèria, amb els textos presentats al Concurs. I ho podeu fer en línia, descarregant el pdf, o bé comprant-lo en format paper.

Hem tardat una mica en acabar l’edició del llibre (ja se sap, quan són feines voluntàries s’arriba a on s’arriba), però crec que el resultat al final ha valgut la pena i ha quedat un llibre terrorífic de debó. I no només per la qualitat dels textos que el conformen, sinó per la fantàstica coberta de la Kurai: tot un luxe!

Per acabar, una curiositat de l’edició: la font que hem utilitzat en el títol a la coberta es diu Hesperides. Havia de ser esta, no trobeu?

.

2 thoughts on “Relats curts de terror

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow