el basar de les espècies

Relats curts de terror

Des d’ahir ja podeu llegir el llibre de Relats curts de terror que ha editat Hespèria, amb els textos presentats al Concurs. I ho podeu fer en línia, descarregant el pdf, o bé comprant-lo en format paper.

Hem tardat una mica en acabar l’edició del llibre (ja se sap, quan són feines voluntàries s’arriba a on s’arriba), però crec que el resultat al final ha valgut la pena i ha quedat un llibre terrorífic de debó. I no només per la qualitat dels textos que el conformen, sinó per la fantàstica coberta de la Kurai: tot un luxe!

Per acabar, una curiositat de l’edició: la font que hem utilitzat en el títol a la coberta es diu Hesperides. Havia de ser esta, no trobeu?

.

2 thoughts on “Relats curts de terror

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.