el basar de les espècies

Petròpolis: un nou projecte editorial

Ja feia dies que em rondava pel cap… fins que al final ha arribat el dia de la realitat: a partir d’avui ja podeu accedir a la web de l’Editorial Petròpolis. Esta petita editorial, regentada per un servidor, té com a principal objectiu l’edició electrònica d’obres d’autors novells i clàssics.

La temàtica dels llibres serà variada, però bàsicament s’organitzaran en tres col·leccions. La primera tractarà la ciència-ficció, el terror i la fantasia; la segona recollirà textos de nous autors, i la tercera estarà dedicada als clàssics. A poc a poc us anirem desvetllant les novetats editorials, a la web i al twitter (i properament crearem una pàgina al facebook). Com que es tracta d’una iniciativa realitzada amb més voluntat que diners ja us dic que no tenim un calendari de treball regular (com el d’una editorial privada), així que qualsevol dia pot ser un bon dia per trobar-vos amb un nou títol. I si voleu col·laborar amb el projecte només cal que us poseu en contacte amb mi, ja ho sabeu!

El fons bibliogràfic inicial compta amb els títols que hem anat editant al bloc Hespèria, i que ara passen a formar part de la col·lecció homònima: Relats curts de ciència ficció, El secret de l’or que creix i Relats curts de terror.

Però no us penseu que ens quedarem aquí… a banda dels projectes a mitjà termini que tenim en marxa, molt, però que molt properament, arribarà a les vostres pantalles el primer títol de la col·lecció Nou Món, d’autors novells… us el perdreu?

11 thoughts on “Petròpolis: un nou projecte editorial

 1. doe

  Fantàstic Jaume, es nota que ets un malalt de les lletres i de la teva feina. Potser t’envio algun esborrany que tinc guardat en un calaix acumulant pols. Crec que no estan malament del tot i potser a algú els agrada.

 2. Daniel Gil

  Jacme, felicitats per aquesta iniciativa, segur que amb la teua experiència i els teus coneixements arribarà a bon port, segur, no en tinc cap mena de dubte. Molts ànims, i endavant, que la travessa és llarga… i com la @doe… doncs potser t’envio algún que altre text que tinc per aquí rondant, entre lleixes virtuals 🙂

 3. Carme

  Moltes felicitats, Jaume!
  I molts d’ànims en aquest nou projecte que fa molt bon angle. I veient qui ho porta i la vocació que hi ha al darrera, encara més.
  Endavant les atxes!!!
  Una besada
  Carme

 4. bajoqueta

  Espero que vaigue “vent en popa” este projecte que trobo molt interessant. Ja he vist fa uns dies corrent pels blogs de la presentació del llibre. Iniciatives així valen molt la pena 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.