el basar de les espècies

Diversos autors · «Totes les baranes dels teus dits»

Fa uns dies que es va presentar el llibre Totes les baranes dels teus dits, editat per Editorial Petròpolis. Este volum conté les participacions de diferents blocaires i escriptors a un concurs literari de JM Tibau (que ha estat el curador de l’edició). La coberta es troba il·lustrada per un dibuix de Carme Rosanas.

El llibre el podeu llegir en línia, descarregar en pdf o comprar en paper, que són els formats amb què es treballa a l’Editorial Petròpolis per tal d’arribar al màxim de lectors i difondre la literatura. Tot seguit us deixem amb la presentació en línia que vam fer, i que podeu visualitzar tantes voltes com vulgueu.

2 thoughts on “Diversos autors · «Totes les baranes dels teus dits»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.