el basar de les espècies

A Lletres Ebrenques

Fa unes setmanes va començar la nova temporada de Lletres ebrenques a Antena Caro, presentada com sempre per l’incombustible Emigdi Subirats. En aquell primer programa vaig tindre l’honor de ser el primer convidat, i Petròpolis va prendre el protagonisme de l’entrevista que em van realitzar. Vam explicar de què tractava este nou projecte, i vam fer una repassada als llibres que ja tenim entre les nostres mans: Totes les baranes dels teus dits, un vitrall poètic editat a cura de JM Tibau; Glops, un deliciós pica-pica narratiu de Joan Pinyol, i la trilogia de llibres de la col·lecció Hespèria.

Però no ens vam quedar aquí. Vam fer un petit viatge per Publicacions URV, vam recomanar un parell de blocs ebrencs, i va explicar als oients què era això dels podcasts. I així va ser que al final vam arribar a la secció del programa que dediquen als nostres podcasts d’asteroides, i van posar un poema de Lovecraft que m’estimo molt. Un goig poder participar al programa en primera persona, i una alegria immensa que els meus podcasts viatgen per les ones hertzianes durant tota la temporada. Gràcies company!

Si voleu, podeu escoltar el programa a la web d’Antena Caro, o apretant el “play” tot seguit.

2 thoughts on “A Lletres Ebrenques

  1. Daniel Gil

    La feina ben feta no té fronteres. Felicitats per la difusió dels teus podcasts, t’ho mereixes… i gràcies per la menció! L’Emigdi i tu ja sou uns bons agitadors culturals, si!

  2. Jacme Post author

    és el mínim que podia fer, parlar del teu bloc! com que és tan especialitzat la gent del carrer (o el navegant esporàdic) no el coneix, però cal que es tinga en compte ja que és un bloc de referència! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.