el basar de les espècies

Octavi Serret: de Vall-de-roures al món

El passat dia 7 es va presentar el llibre Octavi Serret: de Vall-de-roures al món, de diversos autors, editat per Petròpolis. El llibre recull una sèrie d’apunts (entre ells un de meu) que blocaires, escriptors i agents culturals dels Països Catalans vam escriure per reconèixer la feina que porta a terme l’Octavi. I us el podeu descarregar en pdf, llegir en línia, i comprar en paper.

Avui, als podcasts d’asteroides, podreu escoltar la presentació en format d’àudio. Es tracta del magnífic pròleg que l’Emigdi Subirats va escriure i que explica molt bé qui és l’Octavi i com s’ha dut a terme el projecte de llibre.

La música que acompanya el text és obra de Jaunt.

Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow