el basar de les espècies

Octavi Serret: de Vall-de-roures al món

El passat dia 7 es va presentar el llibre Octavi Serret: de Vall-de-roures al món, de diversos autors, editat per Petròpolis. El llibre recull una sèrie d’apunts (entre ells un de meu) que blocaires, escriptors i agents culturals dels Països Catalans vam escriure per reconèixer la feina que porta a terme l’Octavi. I us el podeu descarregar en pdf, llegir en línia, i comprar en paper.

Avui, als podcasts d’asteroides, podreu escoltar la presentació en format d’àudio. Es tracta del magnífic pròleg que l’Emigdi Subirats va escriure i que explica molt bé qui és l’Octavi i com s’ha dut a terme el projecte de llibre.

La música que acompanya el text és obra de Jaunt.

Ir a descargar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.