el basar de les espècies

Tots x Tots

Ahir vaig tindre el goig de poder participar al programa TotsxTots de COMRàdio (aquí trobareu la pàgina al facebook). En Ramon Company em va traslladar la pregunta que apareixia a la web lamalla.cat: Què et sembla la política de recaptació de la SGAE?

Bé, alguns de vosaltres ja sabeu què n’opino d’estes coses (o ho podeu intuir), sobretot si vau estar al cas de la xerrada sobre drets d’autor a les Nits a l’àtic. Uns minuts d’entrevista no donen per a molt (i el tema és ben sucós!), però m’ha semblat interessant oferir-vos el tall de l’entrevista aquí mateix. Amb tot, us recomano vivament que us descarregueu el podcast del programa des de la seua pàgina! (beneïts sien els podcasts! :D)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.