el basar de les espècies

LibraryThing en català

A partir d’avui, si voleu estar al cas de les darreres novetats de LibraryThing (la pàgina que et permet catalogar els teus llibres), teniu una sèrie d’enginys que us facilitaran la vida. Hem creat un bloc col·laboratiu en què teniu recollits una sèrie d’enllaços bàsics sobre LT, com ara el del grup de discussió, i en què hi anirem apuntant aquelles notícies que poden ser del vostre interès. Però és que, a més a més, podeu seguir les actualitzacions mitjançant el compte de twitter i, fins i tot, la pàgina al facebook.

Un apunt extra, interessant per als qui no coneixeu LT: sapigueu que mitjançant el programa Crítics matiners, podeu aconseguir llibres de Bromera i de PURV.

2 thoughts on “LibraryThing en català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.