el basar de les espècies

Big Culo Day 2010

Tal i com va passar al 2008 i al 2009, el marcià ens torna a convocar. I, el Basar, gràcies als avisos de navegants curosos i previsors, s’hi apunta una altra volta a la moguda!

Avui toca un remember d’aquells nostàlgics… anirem a recalar en un clàssic dels jocs de rol: en el pare, la mare i l’esperit de totes les critatures: Dungeons&Dragons! I tot i que se n’ha fet la sèrie de televisió, miniatures de plom, centenars de videojocs i pel·lícules; tal i com ens dicta i mana que observem la tradició, anirem a recalar en el còmic. Es tracta del primer número que es va editar al regne d’Espanya, que es podia comprar pel mòdic preu de 125 pessetes, i que està basat en els caràcters de la sèrie de televisió (còmic que us podeu descarregar aquí).

Hem estat rebuscant, però, el perfil d’un personatge en concret (la Diana, també anomenada la acròbata). I podreu comprovar que, tot i que la posició en què es troba es perfecta per deixar que la ploma del dibuixant s’hi puga recrear, el resultat és ben suau, tal i com pertoca a l’edat del públic receptor… Ai! Aquells temps en què els dibuixos per a xiquets estaven adequadament autocensurats! Quina llàstima no haver nascut més tard! Però no tot és dolent, gràcies a la nostra edat ens en podem recordar, de la Diana…

2 thoughts on “Big Culo Day 2010

  1. Jacme

    gràcies! bé, la gent amb un coneixement limitat del còmic com jo hem d’intentar ser molt específics per tal que surte alguna cosa “decent”… els teus són ben redons, de culs!!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.