el basar de les espècies

Pizarnik a Tarragona

Si demà passeu per Tarragona, i podeu escapar-vos pel Campus Catalunya, encara estareu a temps d’assistir a un cicle de conferències sobre la poeta argentina Alejandra Pizarnik. Organitzat per Maribel Calle, Manuel Fuentes i Paco Tovar, les jornades que acaben demà ens proposen un recorregut extens per diferents facetes de l’escriptora. Així, Trinidad Barrera encetarà la jornada amb Compañía para alejandra: otras voces en el camino; la seguirà Gema Arta amb Alejandra Pizarnik: la mirada de la infancia, i arribarà a l’hora de dinar Fiona Mackintosh amb Voces Solitarias o en diálogos: Pizarnik i Pochia. I, per la tarda, clouran la jornada Maribel Calle amb La poesía pictórica de Alejandra Pizarnik i Paco Tovar amb Trozos de Papel, Alejandra.

Tot i que no és molt habitual poder assistir a conferències d’este nivell a Tarragona, el Manuel Fuentes ens regala de tant en tant algunes sessions esplèndides (la darrera, la de la Asociación Española de Estudios Literarios Hispanoamericanos). Cal que no les deixem d’aprofitar! Per acabar, us deixo amb unes paraules de la mateixa Pizarnik, només cal que apreteu el “play” del vídeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.