el basar de les espècies

Nosferatu

Comencem una nova aventura musical! esta volta ja li hem fet una nova casa, tot i que la podreu seguir com sempre al basar de les espècies. L’objectiu d’este podcast és anar-hi recopilant BSO de pel·lícules clàssiques, principalment mudes, en què l’acompanyament musical resultava ser imprescindible, i en què habitualment s’escoltava música clàssica.

Tractarem films que ja es troben en domini públic i n’extraurem l’àudio. Este arxiu el netejarem en la mesura de les nostres capacitats, i us l’oferirem sencer, per tal que no us perdeu ni un segon de les eternes simfonies cinematogràfiques.

Comencem el podcast amb la BSO del clàssic del terror per antonomàsia: Nosferatu, de F.W. Murnau, del 1922. La música del film és obra de Hans Erdmann, el qual s’inspirà en una obertura de l’òpera de Heinrich Marschner titulada El vampir. I la veritat, és una sort poder comptar amb esta música, sobretot després de totes les vicissituds per les que ha hagut de passar (llegiu este article de Daniel Murillo per a més informació). I recordeu que sempre podeu escoltar la música des de la pel·lícula d’a on l’hem tret!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.