el basar de les espècies

Nosferatu

Comencem una nova aventura musical! esta volta ja li hem fet una nova casa, tot i que la podreu seguir com sempre al basar de les espècies. L’objectiu d’este podcast és anar-hi recopilant BSO de pel·lícules clàssiques, principalment mudes, en què l’acompanyament musical resultava ser imprescindible, i en què habitualment s’escoltava música clàssica.

Tractarem films que ja es troben en domini públic i n’extraurem l’àudio. Este arxiu el netejarem en la mesura de les nostres capacitats, i us l’oferirem sencer, per tal que no us perdeu ni un segon de les eternes simfonies cinematogràfiques.

Comencem el podcast amb la BSO del clàssic del terror per antonomàsia: Nosferatu, de F.W. Murnau, del 1922. La música del film és obra de Hans Erdmann, el qual s’inspirà en una obertura de l’òpera de Heinrich Marschner titulada El vampir. I la veritat, és una sort poder comptar amb esta música, sobretot després de totes les vicissituds per les que ha hagut de passar (llegiu este article de Daniel Murillo per a més informació). I recordeu que sempre podeu escoltar la música des de la pel·lícula d’a on l’hem tret!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow