el basar de les espècies

Les Gavines aixequen el vol!

Esta tarda, a Amposta, les Gavines aixequen el vol! I és que a les 20.30 h. a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta, es presentarà “Espantant gavines”, el curtmetratge lliure creat per un col·lectiu d’entusiastes i amateurs ebrencs, amb llicència oberta i pressupost zero; el primer amb aquestes característiques a les Terres de l’Ebre. Basat en un conte homònim de Jesús M. Tibau, inclòs a El vertigen del trapezista.

Durant l’acte s’explicarà l’elaboració del curt (il·lusions, incertesa, passió), engegat per iniciativa d’Atictes; Jesús M. Tibau llegirà el conte en què es basa, entre altres, i es visionarà el curtmetratge. Per acabar, us deixem amb un capítol del podcast de la música de les esferes, dedicat a la tria de música per a la BSO d’Espantant Gavines!

2 thoughts on “Les Gavines aixequen el vol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow