el basar de les espècies

Les Gavines aixequen el vol!

Esta tarda, a Amposta, les Gavines aixequen el vol! I és que a les 20.30 h. a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta, es presentarà “Espantant gavines”, el curtmetratge lliure creat per un col·lectiu d’entusiastes i amateurs ebrencs, amb llicència oberta i pressupost zero; el primer amb aquestes característiques a les Terres de l’Ebre. Basat en un conte homònim de Jesús M. Tibau, inclòs a El vertigen del trapezista.

Durant l’acte s’explicarà l’elaboració del curt (il·lusions, incertesa, passió), engegat per iniciativa d’Atictes; Jesús M. Tibau llegirà el conte en què es basa, entre altres, i es visionarà el curtmetratge. Per acabar, us deixem amb un capítol del podcast de la música de les esferes, dedicat a la tria de música per a la BSO d’Espantant Gavines!

2 thoughts on “Les Gavines aixequen el vol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.