el basar de les espècies

Big Culo Day 2012

Com altres anys, enguany també celebrarem al basar el Big Culo Day! Esta volta ens centrarem en una saga de moda (sobretot des que en van fer la sèrie a televisió): la Cançó del Gel i el Foc. El món de Westeros no ens és estrany, ja que el coneixem des que Gigamesh, un llunyà 2002, va publicar el primer volum, i ens hi vam quedar enganxats. Així que avui toca veure una imatge del còmic de la saga! Hi podreu contemplar una imatge de lady Catelyn Stark, del segon número, subministrada gràcies a les bones arts de nigurath.

La fal·lera que hi ha no té aturador, i de tot el que podeu trobar a la xarxa us recomano un parell de coses que de ben segur haureu passat per alt: un podcast en què trobareu la versió àudio del llibre, i una banda sonora composada per un fan de la sèrie, l’Hilario Abad.

Feliç Big Culo Day!

5 thoughts on “Big Culo Day 2012

  1. Pingback: Videos De Culos Mas Grandes Del Mundo | Taringa!

  2. Pingback: Culos Imagenes – Descargas Android

  3. Pingback: Anime De Culonas | Taringa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.