el basar de les espècies

El Gabinet del Dr. Caligari

Després d’uns dies reprenem l’activitat al podcast de BSOclàssica per visitar El Gabinet del doctor Caligari, una pel·lícula avantguardista del 1920 dirigida per Robert Wiene. La cinta explica com el doctor Caligari hipnotitza el protagonista per tal de cometre una sèrie de crims sexuals. La idea original dels guionistes era denunciar, així, l’actuació de l’Estat alemany durant la Gran Guerra.
La música que escoltarem ve de la mà de Giuseppe Becce, un compositor que va treballar amb els més grans directors del cinema mut, així que prepareu-vos per escoltar 50 minuts de música de primeríssima classe!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

One thought on “El Gabinet del Dr. Caligari

  1. MissLunatic

    Genial! De tant en tant les pelis mudes ve de gust veure-les sense música, però en el cas de l’expressionisme alemany és una part imprescindible! Bona música amb bon cinema, no es pot demanar més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.