el basar de les espècies

Podcast Pirata 02

Continuem la nostra particular aventura musical del podcast pirata pel món del hip hop. Nascut als anys 70 als Estats Units, la seua barreja de ritmes i lletres sempre va més enllà del món musical, endintsant-se en una manera d’entendre la vida i la cultura. I tenim l’exemple de la Declaració de Pau del Hip Hop, presentada a la ONU el 2001, per entendre tots els principis que mouen els artistes del moviment.

Les aportacions del podcast d’avui venen de les recomanacions al fòrum de Pirates de Catalunya de @fiuufiu, @dario i @elhombrequerie. Possiblement la darrera cançó, dels orxata sound systems, no és pròpiament hip-hop, però amb tot el que està passant a valència estos dies no podíem deixar de posar-la al nostre podcast.

1. Nitro Intro, de letrano el arkano
2. Desequilibrio, de desequilibrio
3. No nacimos ayer, de rayden
4. Reacciona, de zawi
5. Violència, d’orxata sound systems

Descarregar el podcast · Podcast a ivoox · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.