el basar de les espècies

El lladre de Bagdad

Al podcast de BSO Clàssica d’avui tindrem la banda sonora de El lladre de Bagdad, una pel·lícula del 1924 protagonitzada en el seu paper principal per Douglas Fairbanks; i, tot i que la seua ambientació recorda a les Mil-i-una nits, l’argument de l’obra no té res a veure amb les aventures de Simbad.

La música que escoltarem és orquestral, típica de qualsevol aventura de capa i espasa, i pertany a Mortimer Wilson, un compositor americà que produí 6 bandes sonores a la dècada dels anys 20, i totes del mateix gènere.

Com sempre, ja sabeu que podeu trobar a la xarxa la pel·lícula sencera, una de les 10 millors del seu gènere segons els rànquings de l’American Film Institute. Així que no us n’estigueu de veure-la!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.