el basar de les espècies

Hespèria i el dia mundial de la ràdio

Hespèria era un bloc, que ja es troba dormint el somni de les ovelles mecàniques (pregunteu al gustau o a l’accídia). I en el devenir dels temps ara té una nova vida, la ràdio, i avui que és el Dia Mundial de la ràdio m’ha semblat adequat presentar-vos-la.

Fa uns dies em vaig posar en contacte amb l’illa dels monstres ja que em rondava una idea pel cap. I resulta que a un grup d’amants de la música també els hi rondava el mateix per la testa, com ara al nigul , tow truck, fosca cinètica, i al martop (espero no deixar-me ningú!). I de moment ja hi ha una versió beta a la vostra disposició.

Es tracta d’una pàgina que vol difondre una sèrie de programes musicals fets en llengua catalana i que no són molt coneguts ja que no pertanyen a grans grups de comunicació. Però cal tindre en compte la música que s’hi pot escoltar, ja que s’hi exploren les mil-i-una facetes de la cultura musical a la nostra societat (moltíssim més enllà del que t’ofereix los 40 principales). La seua procedència pot ser diversa: de ràdios locals, de ràdios lliures, i de podcasts independents.

Així, doncs, a la pàgina podeu cercar informació dels diferents programes, escoltar directament alguns dels programes amb un reproductor web, seguir les actualitzacions al mixcloud (gràcies a la feina de martop!) i estar al cas de les darreres actualitzacions mitjançant el compte de twitter. Si teniu suggeriments ja sabeu que només heu de disparar!

I feliç dia Mundial de la Ràdio a tots!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow