el basar de les espècies

Hespèria i el dia mundial de la ràdio

Hespèria era un bloc, que ja es troba dormint el somni de les ovelles mecàniques (pregunteu al gustau o a l’accídia). I en el devenir dels temps ara té una nova vida, la ràdio, i avui que és el Dia Mundial de la ràdio m’ha semblat adequat presentar-vos-la.

Fa uns dies em vaig posar en contacte amb l’illa dels monstres ja que em rondava una idea pel cap. I resulta que a un grup d’amants de la música també els hi rondava el mateix per la testa, com ara al nigul , tow truck, fosca cinètica, i al martop (espero no deixar-me ningú!). I de moment ja hi ha una versió beta a la vostra disposició.

Es tracta d’una pàgina que vol difondre una sèrie de programes musicals fets en llengua catalana i que no són molt coneguts ja que no pertanyen a grans grups de comunicació. Però cal tindre en compte la música que s’hi pot escoltar, ja que s’hi exploren les mil-i-una facetes de la cultura musical a la nostra societat (moltíssim més enllà del que t’ofereix los 40 principales). La seua procedència pot ser diversa: de ràdios locals, de ràdios lliures, i de podcasts independents.

Així, doncs, a la pàgina podeu cercar informació dels diferents programes, escoltar directament alguns dels programes amb un reproductor web, seguir les actualitzacions al mixcloud (gràcies a la feina de martop!) i estar al cas de les darreres actualitzacions mitjançant el compte de twitter. Si teniu suggeriments ja sabeu que només heu de disparar!

I feliç dia Mundial de la Ràdio a tots!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.