el basar de les espècies

Big Culo Day 2013

Arriba el dia que tots volíeu que arribés. El big culo day ja està aquí, i com en d’altres ocasions el basar se sumarà a tan magna celebració. I hem decidit fer-ho amb un producte tradicional i 100% ibèric, Mortadelo y Filemón. Perquè ara el que mola és estar a la ona més casposa i friki possible de l’espionatge.

Extreta del volum ¡Terroristas! (del 1987), en què apareix per primera vegada la dolça i teutònica Irma, trobem una típica situació en què Mortadelo s’esbatussa amb la secretària Ofelia. Crec que sobren les paraules:

I per a que no digueu que no vetllem per la igualtat de gènere en aquesta pàgina us oferirem una altra vinyeta, de El señor Todoquisque (del 1992). Esperem que les ments sensibles no pateixen gaire en contemplar-la:

feliç big culo day!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.