el basar de les espècies

Santa Tecla, patrona dels internautes

Benvolguts, fa poc vaig fer una prometença i, heus-me ací que vaig a complir-la.

El passat dilluns les bases de dades del nostre servidor van resultar corrompudes. Davant d’aital desgràcia, no només per la meua persona, sinó per a tots els usuaris del mateix servidor (blocat.com, abans lamevaweb.info), vaig decidir demanar l’empara a Santa Tecla Gloriosa, patrona dels internautes, i encomanar-me a la seua benvolença gloriosa. I així fou com a l’endemà, per art de la seua gràcia (i també a l’ofici mai prou reconegut de l’sturmix), els missatges han tornat a aparèixer en la nostra benvolguda xarxa.

Lloada sia Santa Tecla!

Anima WEBorum non videBIT mortem in eternum!

http://www.santatecla.org/

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow