el basar de les espècies

Santa Tecla, patrona dels internautes

Benvolguts, fa poc vaig fer una prometença i, heus-me ací que vaig a complir-la.

El passat dilluns les bases de dades del nostre servidor van resultar corrompudes. Davant d’aital desgràcia, no només per la meua persona, sinó per a tots els usuaris del mateix servidor (blocat.com, abans lamevaweb.info), vaig decidir demanar l’empara a Santa Tecla Gloriosa, patrona dels internautes, i encomanar-me a la seua benvolença gloriosa. I així fou com a l’endemà, per art de la seua gràcia (i també a l’ofici mai prou reconegut de l’sturmix), els missatges han tornat a aparèixer en la nostra benvolguda xarxa.

Lloada sia Santa Tecla!

Anima WEBorum non videBIT mortem in eternum!

http://www.santatecla.org/

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.