el basar de les espècies

Vae Victis · joc de rol

Vae Victis és un joc que barreja el Rome TW amb el Republic of Rome. La partida es desenvolupa mitjançant un fòrum amb un Director de Joc que organitza la partida i distribueix la informació entre els jugadors. En este joc tots els jugadors controlen una facció del senat romà durant l’época primerenca de la República, tot just sortida de les guerres samnites. L’objectiu es guanyar poder polític per fer-se amb el control del senat i que Roma sia dirigida pels seus senadors seguint les seues idees i polítiques.

Els jugadors han de buscar aliances i saber quan s’han de trencar i trair als antics aliats. En l’antiga Roma no hi havia cap tipus de consideració i les traicions estaven a l’ordre del dia, a Vae Victis també.

Pero malgrat ser oponents, els jugadors no han d’oblidarse que també son aliats i han demantindre un mínim d’unitat perquè si no es així existeix la possibilitat que un poder estranger vence a Roma i acaben perdent tots.

Enllaç del llibre

http://www.tinet.org/~jjll/vae.zip

Enllaços del joc

Fòrum

Rome Total War

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.