el basar de les espècies

20 fonts gratuïtes

Per la xarxa es poden trobar milions i milions de fonts. El problema, com sempre, radica en trobar allò que busques i que, al damunt, sia de bona qualitat. Una web interessant i útil pot ser la de dafont (http://www.dafont.com), a on es poden trobar classificades per àrees temàtiques o per estils.

Amb tot, la recerca de bones fonts, i de caràcter gratuït, és molt més difícil del que pareix. Aprofitant que escric en un bloc, em pareix interessant apuntar una adreça d’un altre bloc a on podreu trobar 20 fonts gratuïtes i d’una qualitat més que contrastada (http://www.alvit.de/blog/article/20-best-license-free-official-fonts%20).

Tot adaptant la divisa de la il·lustració us encoratjo a fer el següent: «Atreviu-vos a no utilitzar la Times!» (els vostres treballs us ho agrairan, de ben segur.)

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.