el basar de les espècies

20 fonts gratuïtes

Per la xarxa es poden trobar milions i milions de fonts. El problema, com sempre, radica en trobar allò que busques i que, al damunt, sia de bona qualitat. Una web interessant i útil pot ser la de dafont (http://www.dafont.com), a on es poden trobar classificades per àrees temàtiques o per estils.

Amb tot, la recerca de bones fonts, i de caràcter gratuït, és molt més difícil del que pareix. Aprofitant que escric en un bloc, em pareix interessant apuntar una adreça d’un altre bloc a on podreu trobar 20 fonts gratuïtes i d’una qualitat més que contrastada (http://www.alvit.de/blog/article/20-best-license-free-official-fonts%20).

Tot adaptant la divisa de la il·lustració us encoratjo a fer el següent: «Atreviu-vos a no utilitzar la Times!» (els vostres treballs us ho agrairan, de ben segur.)

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow