el basar de les espècies

Projecte de disseny d’un llibre (i VII)

I, per últim, la coberta. Amb la tripa tota muntada, la coberta m’ha sortit soleta, ja que sóc de la opinió que la coberta ha de sintonitzar d’una manera o altra amb la tripa (tot i que pot ser perfectament que es tracten com dos productes absolutament diferents). El color emprat a la tripa tornaria a sortir aquí en primer pla, i la Yanone, que amb un cos ben gran sí que m’agrada per retolar el títol. Al marge hi he deixat una franja que en cada número portarà una imatge de l’interior, a tall de motiu. El resultat final que busco és que, tot i que cada número serà d’un color diferent, la tipografia i la disposició de la pàgina es recorden d’una a l’altra i acaben donant sensació de col·lecció. Ho hauré aconseguit? haurem d’esperar els següents números…

part del davant de la coberta


.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.