el basar de les espècies

ja era hora…

ja era hora que acabés de fer neteja als antics posts, ja era hora… després de la darrera migració, hi havia missatges antics que estaven descategoritzats i hi havia lletres queno es llegien correctament. Esta tarde m’hi he posat, i finalment està tot ben guardadet!

Si pitgeu a les categories  Calaix d’astres o Porta estel·lar vos sortiran els missatges antics (i en la resta també!). Acabada la feina, he passat per la capella de la meua patrona cibernètica per donar-li les gràcies per encoratjar-me a fer-ho (només es pot entendre que ho haja fet si creieu en els miracles…) 😀

.

One thought on “ja era hora…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.