el basar de les espècies

Podcasts en català

Que som quatre gats fent podcasts en català ja m’ho imaginava. El que no sabia era qui érem estos quatre gats!

El Toni, a les properes Jornades de la Catosfera a Granollers, realitzarà un Taller per ensenyar que no és tant difícil, i alhora, animar a la gent a fer-ne (les possibilitats educatives del podcasts tot just s’estan explorant en comparació amb els blocs). També ha llistat els intrèpids podcasters que existeixen en català:

Una de les coses que noto en falta en el món del podcast en català des del primer dia que m’hi vaig posar és una pàgina a on es puguen seguir les actualitzacions, a l’estil de catapings o de bitàcoles. Crec que seria una bona iniciativa, primer per donar a conèixer els podcasts, i segon, per ajudar a crear comunitat. Estaria molt bé que la iniciativa sorgís de la gent de Podcatalà, l’única web que coneixo que en parla i que ens serveix de referent (serà un bon tema per parlar-ne amb el Toni a Granollers si me’l trobo!).

Per cert, parlant de podcasts, que blocsdelletres enllaça les actualitzacions dels nostres Asteroides!

.

6 thoughts on “Podcasts en català

  1. Anna

    jo ja m’he apuntat al taller de podcast perquè no me’n surto gaire… m’atabala sobretot trobar i triar les músiques, i tinc ja no-sé-quantes gravacions acumulades esperant que els posi música i les pengi.

    I per cert, dissabte també voltaré per allà! Ara, que tanta gent… ves a saber si ens trobarem.

  2. Jacme

    la música, una de les coses més complicades, sí senyora! però si et poses a buscar, amb paciència, no és tant difícil!
    has entrat a jamendo.com o a magnatune.com?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.