el basar de les espècies

Agregador d’actualitzacions de podcasts catalans

A l’anterior post comentava en la necessitat d’agrupar en un sol lloc les actualitzacions dels podcasts catalans. Mentre es parla i es pensa i es veu que es pot fer (si és que hi ha alguna cosa a fer), jo ja m’he espavilat a muntar un fil d’actualitzacions a l’estil del de l’Ebresfera o del de la Tardor literària per posar al meu bloc i, de passada, oferir-loa podcasters i blocaires que el vulguen utilitzar.

En este giny hi apareixen les cinc darreres actualitzacions dels podcasts llistats pel Toni. Es tracta d’un petit codi que només cal copiar i enganxar allà a on vulgueu que aparega (normalment a la barra d’enllaços lateral). El color i el número d’actualitzacions es poden canviar, així que si ho necessiteu d’alguna altra manera vos puc generar un nou codi fàcilment. I si sabeu d’algun altre podcasts en català m’aviseu, que l’inclouré tant aviat com puga!

<script type=”text/javascript” src=”http://www.google.com/reader/ui/publisher-en.js”></script>
<script type=”text/javascript” src=”http://www.google.com/reader/public/javascript/user/09797780804796900185/label/podcast?n=5&callback=GRC_p(%7Bc%3A%22khaki%22%2Ct%3A%22Podcasts%20en%20catal%5CxE0%22%2Cs%3A%22true%22%2Cb%3A%22false%22%7D)%3Bnew%20GRC”></script>

Fil RSS de l’agregador.

.

9 thoughts on “Agregador d’actualitzacions de podcasts catalans

  1. Toni

    Això és anar per feina! Gràcies. El provaré al meu bloc, tot i que em sembla que wordpress.com no accepta javascript. Quin és l’RSS? Ho dic perquè amb els aplicatius de text (widgets), sí que podria posar-ho.

  2. Tomàs

    Gracies Jacme. Acabo de descobrir l’agregador. Jo ja tenia un “blogroll” al meu bloc però aquesta alternativa em sembla més interessant. Miro de encaixar el codi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.