el basar de les espècies

Els blocs a Antena Caro

Alguns de vosaltres ja sabeu que Antena Caro és la ràdio oficial de l’Ebrebloc 2008. Una de les activitats que tenia programades Antena Caro era una tertúlia amb blocaires ebrencs, i aquí teniu un servidor que ha estat donant la tabarra des de caseta mentre els altres estaven a peu de micròfon (la Carme, el Gustau i la Begonya). No sé com haurà quedat, però espero que el Paco Tafalla arregle les animalades que haja pogut dir posant musiqueta de fons! 😀

Podeu seguir La Tertúlia a les dotze al 96.0, i si esteu fora de la cobertura ho podeu fer per la xarxa a la seua web. I a partir d’esta tarda podreu escoltar la tertúlia a qualsevol hora dins de la secció «Ràdio a la carta».

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.