el basar de les espècies

Diari de guerra o KriegesBuch

Alguns ja sabeu la meua afició als jocs d’estratègia. A causa d’això habito diferents fòrums del ram, el de Paradox, el del Mod2004, o La Ciudad de Guttburgo. Ara fa poc en Kronoss m’avisava de la creació d’un nou fòrum, EliteMod, creat per desenvolupar un mod del HoI2 i que agrupa una comunitat de jugadors que parlen de les seues frikades.

La qüestió és que el fòrum permet la creació de blocs associats. Una utilitat que no he trobat en cap altre, i que és una molt bona idea per integrar eines per a una mateixa comunitat. Així que, ni corto ni perezoso, vaig preguntar si en podia fer un i els administradors van fer les gestions per fer-ho possible.

El títol del bloc és Diario de guerra, està escrit en castellà i hi postejaré les meues impressions de les partides que jugo (i té el seu rss i tot!). El nom del títol m’ha vingut inspirat per les memòries que m’estic llegint de Karl Dönitz, comandant en cap dels submarins del III Reich, que parteix dels seus apunts al seu Diari de guerra, o KriegesBuch.

El primer post que hi he posat va sobre una partida que jugo amb l’Europa Universalis 3 en nom d’Àustria i del seu emperador. Estic al 1700 i els dos principals objectius els he assolit, ara el problema vindrà per estabilitzar el regne… 😀

.

2 thoughts on “Diari de guerra o KriegesBuch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.