el basar de les espècies

La trobada de blocaires a Granollers

Ben poca cosa puc afegir al que ja s’ha dit fins ara que no hagueu pogut llegir de la trobada de la catosfera. Per la meua banda vos puc dir que va ser una barreja entre alegria i decepció. Alegria perquè l’esmorzar estava molt bé, i perquè vaig trobar i conèixer altres blocaires, com ara malerudeveure’t o l’escriptori. Decepció perquè m’hauria agradat poder fer-ho amb més tranquilitat (les taules redones eren ràpides, no hi havia gairebé temps per a preguntes i gens de temps de descans) i perquè no vaig poder trobar-me amb altres blocaires (com el jordi o el toni). El Marc ha fet molt bona feina, però pel meu gust s’han volgut fer massa coses en massa poc temps (pareixia que volíem recuperar el temps perdut, quan tenim tot el temps del món per naltros!).

De les taules que vaig assistir, un parell de frases de la de literatura: «la literatura són els ulls del lector» de JM Tibau; i de Jordi Ferré «la literatura d’internet tindrà més facilitats per ser e-book, pels formats, hiperenllaços, etc. que són difícils de transportar al paper». De la de xarxes, em quedo amb les paraules de Marc Vidal: «el brillant representant de l’ebresfera en Dani Gil». I del taller de podcasts ens queda un magnífic full de ruta pels que no saben a on fer cap!

I una crítica a una de les taules: la de polítics estava formada només per principatins (que no hi ha polítics catalans més enllà de la Comunitat Autònoma de Catalunya?). Ara tenim a mà tots els vídeos, i el recull de material fet per l’ebresfera, hauran de passar uns quants dies per païr-ho tot com toca!

Amb el cartell de l’Ebrebloc, Anna, jo, Dani, Carme, Dan i JM Tibau..

12 thoughts on “La trobada de blocaires a Granollers

 1. Toni

  Noi, em sap molt de greu no haver coincidit. Vaig anar-hi divendres i diumenge, però amb el temps força just. Queda pendent i tinc la sensació que, encara que siguem pocs, el tema del podcàsting en català el farem créixer i bullir, segur 😉
  Fins aviat, doncs.

 2. Jesús M. Tibau

  Les taules de les Jornades van ser més o menys interessants segons les preferències de cadascú, però el que té més valor és la trobada cara a cara amb altres blocaires.
  Ja tinc ganes que arribi l’Ebrebloc.

 3. Jacme

  @JM Tibau: sí, sort que a l’Ebrebloc tindrem més temps per fer petar la xerrada! 😀

  @anna: no re, que el Dani ja és fill ebrenc adoptiu, i tu ja vas pel camí! 😛

 4. elveidedalt

  Un plaer,també, haver-te conegut. Jo tampoc sé si l’eScriptorium és el blog que dius. No el vaig enllaçar al meu post perquè no ho veig clar. I llàstima de no saludar l’Anna!

 5. Jacme

  @jaka: la càmara que era bona (i la mitja de seda que tapava l’objectiu!), que si no… 😀

  @eduard: Ens llegim! i endavant!

  @elveídedalt: sí, l’escriptori és l’eduard, el del comentari de dalt! si arribo a saber que buscaves l’anna te l’hauria presentat… llàstima!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.