el basar de les espècies

Fes-te soci de Blocaires Ebrencs!

Fa poc Blocaires ebrencs ha posat a l’abast de tothom un formulari en línia per tal que qui vulga es puga apuntar a la nova associació: és fàcil i gratuït, animeu-vos-hi!

El Gustau ho apunta a la Marfanta, i m’hi posa un cartell americà, de l’època de la Segona Guerra Mundial (podeu llegir un interessant article de la història del cartell aquí, o bé xafardejar en este bloc d’un col·leccioniste de cartells i il·lustracions). I jo m’he picat i no me n’he pogut estar de fer la rèplica amb un de l’Exèrcit Roig, utilitzant la soviet, de què ja vos vaig parlar fa dies.

.

10 thoughts on “Fes-te soci de Blocaires Ebrencs!

 1. Gustau Moreno

  Què guapo, Jaume!
  M’agrada més aquest cartell soviètic que el meu de l’oncle Sam.
  També vaig estar buscant algun de català, però no l’he trobat. En concret, recordo un que parodiava Superman, utilitzat pel partit Estat Català, dels anys 30.

 2. Jacme

  @gustau: no em sona este cartell d’EC… miraré de trobar-lo… 😀

  @vullunfestuc: escolta, si vols ser-ho, ho pots ser! només cal que en tingues ganes, que tingues clar de què es tracta (que és una xarxa ebrenca) i que poses algun post al teu bloc parlant de l’Ebre, o de l’ebresfera (què tal un post animant a la gent a fer-se soci?). I ja està! 😀

 3. Jacme

  @javi: vaja, així que ets un amant dels “opressors-capitalistes”! 😀

  @anna: suposo que ja t’has apuntat, no? de fet ja ho ets “de foto”…

  @night: l’estic bucant, l’estic buscant i no el trobo. He demanat ajuda en alguns fòrums, a vore si hi ha sort…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.