el basar de les espècies

Premis Dard 2008

L’Anna em fa entrega del Premi Dard, «perquè m’ha transmès tots els valors que el premi esmenta (sí, fins i tot l’etcètera)». Em sento molt orgullós de rebre un premi, però estic content sobretot per lesparaules de l’Anna, tot i que crec que no me les mereixo… les bases del premi literari resen així:

El 1er lliurament de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura i, amb ell, es vol reconèixer els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu, que està i roman, innat, entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades.


I bé, passarem a fer nosaltres el nostre propi repartiment, no trobeu? He escollit blocs específicament literaris, i he mirat que no estessen ja premiats (per allò de repartir-ho bé), i la llista dels premiats és:
• L’emigdi, pel seu bloc Poemes i lletres, perquè no tot ha de ser lluita nacional, no? 😀
• El JM Tibau, per l’empenta que el seu bloc produeix en la difusió i promoció de la lectura
El Cau del Plany i del Dolor, perquè són les històries que he llegit a la xarxa que més m’han agradat
La Cinta, perquè no ens ha deixat, i volem que ens explique històries més sovint
La Rosa, perquè ens regala uns poemes preciosos
• Un viatger, BdeLlibre, que ens explica les rutes de les seues aventures pel món de la lectura
• El friccionaire més poètic que coneixo
• L’Eduard, que posa el seu escriptori a la vista de tots i ens regala posts magnífics
Moltes gràcies a tots (els que he llistat i els que no) per fer que la xarxa sia un racó ple d’aventures literàries i de lletres captivadores, sense la vostra poesia vos asseguro que navegar-hi no seria el mateix!
.

6 thoughts on “Premis Dard 2008

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.