el basar de les espècies

La literatura a la xarxa (6)

Com començar a navegar per estos milions i milions de pàgines? De moment, per tindre’n un primer contacte, només us puc recomanar un ingredient, però que és un superconcentrat de mil gustos: l’hiperbloc Blocs de lletres, una magnífica pàgina que podem consultar gràcies a la tasca de Josep Porcar, reconeguda amb el Premi Lletra 2007 a la millor pàgina de literatura.
En esta pàgina hi trobareu un recull dels últims posts publicats en la catosfera que parlen de literatura o que són literatura. Mitjançant la tecnologia «RSS», que permet la subscripció a continguts, en Porcar ha fet la tria de blocs i ens els ofereix per a que nosaltres els puguem tastar al nostre gust.
Per tal de poder-los consultar com ens sia més còmode, en primer pla, hi podem trobar enllaços dividits per «gènere» literari (poesia, narrativa i escena) i un sumari a l’engrós de les darreres aportacions de blocs literaris. Després, al llarg de tota la pàgina, hi trobem tota una sèrie d’enllaços de les darreres actualitzacions diferenciats pel títol del bloc. I també hi podem consultar un recull de les darreres notícies sobre literatura aparegudes als mitjans de comunicació digitals.
.

3 thoughts on “La literatura a la xarxa (6)

 1. josep

  …i ja que has fet una boníssima publicitat, et regale una primícia: en pocs mesos hi haurà noves seccions, entre les quals puc descobrir-te la dels blogs de les editorials, que fins ara no s’havien indexat per a no barrejar blogs d’autor amb blog comercials; i també una secció dedicada als blogs de bilioteques i bibliotecaris… Salut!

 2. Jacme

  déu n’hi do quina notícia!!!!!!! gràcies per la primícia, espero en candeletes la nova secció!!!!
  si vols indexar els blocs de les biblioteques de les Terres de l’Ebre, en trobaràs a http://llista.ebresfera.cat.

  Jo també tinc una altra notícia que espero que t’agrade i que t’implica… quan sia pública no patixes que vindré a casa teua a avisar-te! 😀

 3. Daniel Gil

  Bufa!!! els bibliotecaris i les biblioteques estarem al blocsdelletres.com!! Obrim cava o què!! Josep, si vols un cop de mà per a trobar blogs, a part òbviament dels de l’Ebresfera, envia’m un correu.

  Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.