el basar de les espècies

Lampisteria mínima

Esta tarda m’he posat a fer alguns arreglets a la barra de la plantilla. Sí, potser hauria de renovar tota la imatge, però la veritat és que em fa molta peresa, i amb lo que m’ha costat adaptar la plantilla actual a les meues necessitats, pos com a que se’m fa una muntanya.

Al que anàvem: he posat accessos directes a la pàgina que parla del Basar, al Dia de l’Orgull Friki, he deixat en cinc posts el feed d’actualitzacions ebrenques, hi he afegit lo nus, i m’he entretingut a encastar el vídeo de la cuina de jesús que vam fer fa uns dies.

Segur que ja l’heu vist, però com que en aquell moment em donava problemes per posar el vídeo directament, aprofito ara per posar-lo! (la currada que ens vam pegar…) 😀

.

2 thoughts on “Lampisteria mínima

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.